Soluție extremă din partea unor locatari disperați. Și-au înconjurat blocul cu sârmă ghimpată

Soluție extremă aleasă de locatarii blocurilor din apropierea Pieței Centrale.

Aceștia au ajuns să-și înconjoare blocul cu garduri de sârmă ghimpată pentru ca trecătorii să nu-și mai facă nevoile pe ziduri sau în gangul de la scările cu apartamente. Aceștia sunt revoltați și spun că mirosul îi doboară existând și un pericol permanent de infecție.

În general gangul dintre blocurile din apropierea Casei Cărții este folosit ca toaletă publică improvizată de trecători încă de acum 25 de ani, spun locatarii și că au apelat la acestă măsură pentru a scăpa de mirosuri.

Au pus mână de la mână și au ridicat un gard de sârmă ghimpată în jurul blocului și mai ales în zonele preferate de botoșăneni pentru a-și rezolva nevoile fiziologice. Oamenii spun că s-au mai rărit vizitatorii din gang, de când a fost ridicat gardul de sârmă. Botoșănenii sunt însă sceptici că problema va fi rezolvată doar prin amenajarea gardului.
Situația este cu atât mai gravă cu cât în zona Pieței Centrale există o toaletă publică situată la doar 10 metri de blocul cu pricina.

Cu toate acestea o parte a botoșănenilor împinși de nevoie continuă să folosească gangul și zidurile blocurilor din apropierea Casei Cărții.

Citeste si:

Facebook Comments