VIDEO! Soluție pentru aglomerația de la permise

Aglomerația infernală de la Servicul Permise ar putea fi combătută. Cel puțin asta și-au propus astăzi șefii Serviciului, prefectul și reprezentanții școlilor de șoferi.

Părțile implicate au participat la o întâlnire și s-a convenit ca prin rotație, câte un reprezentant al fiecărei școli de șoferi să se ocupe de ordinea de intrare în sala de examinare pentru a nu mai exista cozile ce se întind până în stradă. Măsura urmează a fi pusă în practică începând chiar de marți.

Marțea și joia sunt zilele în care în fața Serviciului Permise este buluc de lume. Este un peisaj ce aduce aminte de perioada comunismului, când oamenii așteptau la cozi pentru alimente, doar că pe atunci erau organizati.

Personalul este suprasolicitat și nu face față. Ar trebui să fie un efectiv de 28 de angajați, dar sunt doar 12.

Propuneri de rezolvare a problemei s-au tot făcut, dar fără niciun rezultat. Instructorii auto se plâng de faptul că examinarea pentru proba traseu a ajuns să se facă chiar și după trei luni, iar doritorii de permis uită între timp să conducă.

S-a auzit din sala: ”nu este posibil așa ceva.” Șeful de la Permise a venit cu o altă propunere.

Prefectul a propus ca numărul zilelor de examinare la sală să fie suplimentate.
S-a respins această variantă.

În cele din urmă s-a convenit o colaborare între reprezentanții școlilor de șoferi și Serviciul Permise. Începând de marți, fiecare instructor auto va face prin rotație ordine și disciplină la examinarea la sală. Dacă va funcționa sau nu această metodă, se va vedea de săptămâna viitoare.

Citeste si:

Facebook Comments