Soluție pentru o intersecție sufocată

Soluție pentru o intersecție sufocată

Schimbări importante într-una dintre cele mai problematice intersecții din municipiu! Pentru a aplana certurile dintre șoferi, accidentele și claxoanele interminabile, autoritățile locale vor să amenajeze un sens giratoriu în Capătul liniei unu. Dacă metoda va da roade, iar traficul va fi decongestionat, sensul giratoriu provizoriu va fi înlocuit cu unul definitiv.

Creșterea numărului de mașini se face simțită în trafic din ce în ce mai mult. Nervii șoferilor sunt întinși la maxim, mai ales la orele de vârf. În încercarea de fluidizare a traficului autoritățile au în plan să amenajeze un nou sens giratoriu.

Sensul giratoriu din Capătul Liniei Unu va fi ca cel amanejat în intersecția de pe Bulevardul George Enescu, din vecinătatea Maternității.

Participanții la trafic, atât pietoni cât și șoferi au primit, după cum era și de așteptat, cu entuziasm vestea acestei modificări.

Autoritățile fac planuri și pentru amenajarea unui sens giratoriu tot pe strada Primăverii, la intersecție cu strada Sucevei.

Citeste si:

Facebook Comments