VIDEO! Soț și soție, găsiți spânzurați de copil

Crimă urmată de sinucidere în comuna Mileanca. Acesta este un prim scenariu conturat de oamenii legii! Un bărbat de 55 de ani și-ar fi ucis soția în zorii zilei, i-a pus ștreangul de gât, iar apoi s-a spânzurat. Unul dintre copii și-a găsit părinții fără viață și a alertat salvatorii. Nenorocirea s-ar fi petrecut, pe fondul geloziei, cel puțin asta bănuiesc vecinii.

Drama a avut loc în satul Codreni, din Mileanca. Bărbatul de 55 de ani și soția lui de 48 de ani, se certau des în ultimul timp. De câteva ori, femeia a tot plecat de acasă, la o soră în Constanța după ce bărbatul ei ar fi bătut-o. În zorii zilei, cei doi s-ar fi certat, iar unul dintre copii i-a găsit în casă, spânzurați.

Dacă părinții bărbatului nu știau de certurile lor, vecinii au auzit însă de multe ori scandal.

La fața locului au ajuns dimineață mai multe echipaje de Poliție și criminaliștii. Trupurile celor doi soți au fost ridicate în vederea efectuării necropsiei.

Oamenii legii urmează să facă lumină în acest caz și să stabilească dacă este vorba de o crimă urmată de sinucidere sau dacă cei doi soți au decis să încheie socotelile cu viața.

Citeste si:

Facebook Comments