VIDEO! Spălătorii ale Spitalului Județean, desființate

Spălătoriile de la trei secţii exterioare ale Spitalului Judeţean de Urgenţă se desfiinţează. Este anunţul făcut azi de conducerea unităţii sanitare, după ce reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au făcut un control şi au ajuns la concluzia că sunt în stare avansată de degradare şi nu mai pot fi funcţionale.

Controlul în cauză a avut loc în martie, ocazie cu care cei de la minister şi-au pus mâinile în cap când au văzut în ce stare sunt spălătoriile de la Săveni, Darabani şi de la Secţia de Infecţioase. Ar fi trebuit reabilitate şi modernizate dar reprezentanţii spitalului au luat altă decizie.

Angajaţilor din aceste locuri li se vor găsi alte posturi, în cadrul aceloraşi secţii şi nu vor fi concediaţi. În toate aceste secţii, conducerea spitalului a găsit deja o soluţie care va aduce şi economii. Vor folosi lenjerie de unică folosinţă.

În acelaşi timp, spălătoria de la Mavromati se modernizează. Va fi dotată cu maşini noi de spălat cu barieră, uscătoare şi calandre. De fapt, aproape toate cele vechi vor înlocuite, mai spune purtătorul de cuvânt al spitalului.

 

Citeste si:

Facebook Comments