Spectacole de teatru, filme și muzică la Botoşani!

Weekend plin de evenimente

Spectacole de teatru, filme, muzică şi voie bună weekend-ul acesta la Botoşani! Pentru pasionaţii de muzică clasică, Filarmonica Botoşani organizează vineri seară la orele 18:30 un concert simfonic deosebit sub îndrumarea baghetei dirijorului Liviu Condriuc. Concertul ce va avea loc mâine, 25 martie se va desfăşura în sala de spectacole a Casei de Cultura a Sindicatelor.

Pentru cei care preferă relaxarea de weekend în interiorul unei săli de cinema, Cinematograful Unirea ne invită la film. La Cinematograful Unirea rulează în acest weekend animaţia “Al şaptelea pitic” dublat în limba română unde Bob şi ceilalţi şase pitici pornesc într-o aventură periculoasă pentru a-l gasi pe prinţul Jack, care are puterea de a o trezi cu un sărut pe frumoasa prinţesă Rose.

Familiile care nu au plănuit nimic weekendul acesta sunt aşteptate la cinematograful Unirea pentru a porni în aventura “După aur, în Canada”.

Cei care preferă filmele de aventură “Ultimul lup” este alegerea ideală iar filmul va rula pe marele ecran la ora 17:00.
Spre sfârşitul serii cinematograful își așteptă cinefilii cu pelicula “Love”, un film interzis persoanelor sub 18 ani. “Love” prezintă o tulburătoare poveste de dragoste ce se desfăşoare în frumosul oraş Paris. Finalul poveştii de dragoste tumultoase îl veţi putea viziona weekendul acesta la Cinematograful Unirea.

Și Teatrul Mihai Eminescu are pregătit pentru acest sfârșit de săptămână un spectacol care s-a bucurat de aprecierile botoșănenilor. Este vorba despre ”Balerinul turbat”, în regia lui Mihai Donțu. Spectacolul va avea loc sâmbătă, 26 martie, la Casa de Cultură a Tineretului, începând cu ora 18.00.

Duminică, 27 martie, de Ziua Internaţională a Teatrului, Teatrul Vasilache aşteapta toţii copii pentru a urmării spectacolul “Cei trei Purceluşi”. Spectacolul v-a putea fi vizionat de la orele 11:00 si 12:30 iar preţul unui bilet de intrare va fi de 7 lei.

Citeste si:

Facebook Comments