VIDEO! Spectacole pentru tânăra generație

De multe ori, pentru adolescenți, viața este o provocare presărată cu temeri, frustrări și o nevoie acută de răspunsuri. Tocmai de aceea Teatrul Vasilache vine cu o idee inedită de a răspunde prin artă, acestor frământări. Se numește studioul de teatru pentru tineret și va aborda subiecte de interes pentru noile generații.

În această lună, la Teatrul pentru copii și tineret Vasilache va debuta un proiect inedit, cu caracter anual. Se numește studioul de teatru pentru tineret și are ca scop principal realizarea de spectacole inspirate din realitatea noilor generații.

Tocmai de aceea conducerea teatrului a realizat inclusiv sondaje de opinie în școli pentru a afla care sunt frământările cotidiene ale tinerilor începând cu vârsta de 14 ani.

Primul spectacol din cadrul acestui proiect va avea loc în luna decembrie. Se numește ”Fata din curcubeu” și este o relizare artistică în regia Liei Bugnar și în interpretarea Marcelei Motoc.

”Fata din curcubeu” este un spectacol apreciat, jucat inclusiv în limba franceză. De altfel actrița Marcela Motoc, cea care interpretează singurul personaj al spectacolului, este un artist apreciat, atât în România cât și în Franța. A absolvit UNATC și a fost angajată la Teatrul Bulandra din București. Ulterior, Marcela Motoc se stabilește la Paris pentru 11 ani și vizitează lumea. În 2014 a revenit în lumea teatrului românesc.

Citeste si:

Facebook Comments