Spectatori «certați» cu legea

Spectatori «certați» cu legea. La manifestările prilejuite de organizarea Zilelor oraşului Botoşani, unii spectatori au fost cu «ghinion». Și asta pentru că, prin comportamentul lor, au atras atenţia jandarmilor care asigurau ordinea şi liniştea publică din Centrul Vechi.

În cele trei zile de festival, au fost aplicate 19 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 4.600 de lei, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi nerespectarea legislaţiei privind actele de comerţ.

Efectivele Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, care au acţionat în weekend-ul trecut pentru prevenirea faptelor antisociale la Târgul AgroZoo, organizat la Staţiunea de cercetare Popăuţi, au aplicat aplicat trei sancţiuni contravenţionale în valoare de 400 de lei, pentru adresare de injurii şi provocare de scandal.

Misiunile desfăşurate de jandarmii botoşăneni, în perioada 6-8 mai, s-au finalizat cu constatarea a două infracţiuni şi a 58 de fapte contravenţionale, valoarea totală a amenzilor ridicându-se la suma de 11500 de lei.

Citeste si:

Facebook Comments