VIDEO! Sportivii botoșăneni căștigă medalie după medalie

Au dat tot ce au avut mai bun și au câștigat. Sportivii botoșăneni de la Asociația Brilliant Taekwondo au câștigat zeci de medalii la două dintre cele mai importante competiții sportive. Vorbim despre Stăuceni Open și Ilyo Open Cup.

Stăuceni Open a fost o competitie internațională desfășurată în capitala Republicii Moldova. Peste 300 de participanți din 15 cluburi din lumea întreagă si-au disputat locul întâi. Botoșănenii au demonstrat că sunt printre cei mai buni luptători si au câștigat locul V pe echipe.

Sportiva Andreea Ignat a primit titlul de cea mai bună sportivă a categoriei Cadeți feminini. Tot atunci a avut loc si Ilyo Open Cup, competitie desfășurată la cea de-a VI-a ediție, la Bistrița.

Aici peste 350 de sportivi au încercat să câștige cele trei probe de concurs Kyorugi(Luptă), Poomsae(Forme) și SpeedKick.

Și de această dată tinerii botoșăneni au reușit să obțină locul II la Pomsae, Locul III la Speedkick și Locul III la Kyorugi.

În total, sportivii au adăugat în palmaresul impresionant 25 de medalii din care cinci de aur, nouă medalii de argint și 11 de bronz.

Citeste si:

Facebook Comments