Stagiu internațional cu karatiști botoșăneni

Karatiști botoșăneni prezenți la un stagiu internațional.

16 sportivi de la Clubul Dao din Botoșani au participat la un stagiu intenațional organizat la Brașov. Scopul antrenamentului este pregătirea pentru Campionatul național de arme tradiționale de la Roman, care va avea loc la sfârșitul lunii noiembrie.

Federația Română de Arte Marțiale a organizat la sfârșitul lunii octombrie, la Săcele-Brașov, Stagiul Internațional de Tam The și Co Vo Dao, conform calendarului competițional pentru anul sportiv 2016-2017.

Stagiul s-a desfășurat sub îndrumarea maestrului fondator Thay Chuong Mon Pham Xuan Tong, care este o legendă vie în lumea artelor marțiale vietnameze.

Alături de cei 214 sportivi de la cluburi din România, Rep. Moldova, Anglia și Franța, cu gradul minim 3 cap albastru și vârsta peste 13 ani, au participat și 16 sportivi de la Clubul Dao din Botoșani. Dintre aceștia cinci au centuri negre.

Și pentru că sfârșitul lunii noiembrie are loc la Roman, Campionatul național de arme tradiționale, acest stagiu a fost foarte util în antrenamentul sportivilor care vor participa în competiție.

La finalul stagiului, sportivii au susținut examene de grad la armele specifice studiate. Examenul s-a susținut în fața maestrului fondator Thay Chuong Mon Pham Xuan Tong.

Citeste si:

Facebook Comments