VIDEO! Stradă închisă din cauza ploilor

Mai multe artere rutiere din municipiul Botoșani au fost devastate de precipitațiile de la sfârșitul săptămînii trecute. Angajații din Primărie au făcut un bilanț al pagubelor, iar cea mai afectată stradă este Grigore Antipa. Artera a fost închisă circulaţiei, iar oamenii din zonă nu mai pot să își scoată mașinile din curți. Primăria așteaptă acum sprijin de la Guvern.

Cele trei zile de ploaie au lăsat în urmă cratere adânci pe mai multe străzi din Botoșani. În unele zone, asfaltul a cedat și s-a surpat, iar șoferii trebuie să circule cu prudență. Reprezentanții Primăriei au identificat zonele problemă dar nu intervin în speranța că vor primi despăgubiri pentru reparații de la Guvern.

Pe strada Grigore Antipa s-au formt cratere chiar și de doi metri adâncime. Strada este situată în pantă, apa de pe străzile situate la un nivel superior s-a scurs, iar canalizarea nu a făcut față și s-a înfundat. Apa a ajuns într-un râu din apropiere care se varsă în Sitna.

Circulația în zonă este interzisă autoturismelor, iar locuitorii sunt nevoiți să parcurgă drumul până la asfalt la pas.

Reprezentanții primăriei au înaintat deja la Instituția Prefectului bilanțul pagubelor.

Probleme deosebite s-au înregistrat și pe strada Bucovina, în bariera Curtești. Asfaltul s-a surpat în mai multe zone. Apa a săpat în asfalt și pe strada Macului, strada Vâlcelei, strada Barbu Lăzăreanu, strada Popăuți și pe strada Codrului.

 

 

Citeste si:

Facebook Comments