VIDEO! Strategia județului stârnește nemulțumiri

Planul pentru dezvoltarea județului Botoșani este timid, neprofesionist și fără viziune. Cel puțin asta susțin consilierii județeni din opoziție. Din punctul de vedere al acestora lipsesc investițiile în punctele cheie, nu se accesează suficiente fonduri europene, iar populația continuă să se lupte cu sărăcia și neajunsurile.

Consilierii județeni din opoziție s-au arătat nemulțumiți de modul în care șefii de la județ și-au făcut planurile pentru dezvoltarea Botoșaniului. Astăzi, în cadrul unei ședințe ordinare de Consiliu Județean, consilierul liberal Mirela Saucă a criticat aspru mai ales slaba accesare a fondurilor europene.

Consilierul județean s-a arătat nemulțumit și de faptul că lipsesc proiectele de modernizare a infrastructurii educaționale dar și cele în domeniul social.

Totodată aleșii locali ai opoziției s-au arătat surprinși că în strategia județului există doar un tronson de drum planificat pentru reabilitare. Și asta în condițiile în care numeroase porțiuni de drum din județ arată ca după bombardament.

De cealaltă parte, șefii de la Consiliul Județean cer să fie crezuți pe cuvânt, că se țin de treabă. Promit că fac și drumuri. Dar și că fac tot ce le stă în putință pentru a accesa toate fondurile europene pentru care sunt eligibili.

Totodată în materie de infrastructură, șefii județului spun că o șansă importantă pentru Botoșani ar fi un drum strategic care să străbată aproape tot județul. O altă nemulțumire a consilieri locali PNL a fost și lipsa de investiții în noi unități medico-sociale pentru bătrânii bolnavi de care nu are cine să aibă grijă.

Citeste si:

Facebook Comments