Studenţii români, tot mai doriţi de universităţi din Europa şi SUA

Studenţii români, tot mai doriţi de universităţi din Europa şi SUA

Cele mai renumite universităţi din Marea Britanie, Olanda, Franţa, Elveţia, Danemarca, Bulgaria, Austria, Belgia, Germania, Italia sau Statele Unite ale Amercii au venit în România, la târgul RIUF, pentru a-şi prezenta oferta pentru viitorul an universitar.

Sunt peste 7.000 de programe de licenţă, master şi doctorat în domenii precum business şi management, IT, computer science, arte şi design drept, managament în industria hotelieră şi turism, matematică, fizică sau medicină.

În ciuda Brexit-ului, Marea Britanie rămâne în topul preferinţelor elevilor şi studenţilor români, fie pentru universităţile de renume de acolo, fie pentru împrumul guvernamental pe care îl pot obţine de la statul britanic pentru acoperirea studiilor. Acest împrumut trebuie returnat de către student în momentul în care intră pe piaţa muncii.

În momentul de faţă sunt peste 36.000 de studenţi români la universităţile din toată lumea şi, anual, numărul lor creşte. Mulţi dintre elevi sunt chiar îndemnaţi de părinţi să meargă la studii în străinătate.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Citeste si:

Facebook Comments