Sunteți în căutarea unui loc de muncă? Vă puteți angaja la Cornișa

Salarii pot ajunge până la 3500 de lei

Angajări la Parcul de Agrement de la Cornișa. Municipalitatea a publicat pentru dezbaterea publică regulamentul de organizare şi funcţionare. Acesta include și organigrama cu statul de funcţii pentru acest nou obiectiv. În primă fază vor fi angajate 30 de persoane, din care 4 personal de conducere şi 26 personal de execuţie. Personalul de întreţinere propus este minim necesar pentru intervenţii urgente în caz de avarii sau orice alte disfuncţiuni ale activităţii. În schimb, serviciile de mentenanţă, de administrare spaţii verzi, curaţenie, spălatorie, SPA, Wellnes vor fi externalizate.

Cheltuielile cu salariile se vor ridica la aproximativ 700 de mii de lei pe an. După studierea CV-urilor, aplicanţii consideraţi potriviţi vor fi chemaţi la cel puţin un interviu în funcţie de postul pentru care au optat. Personalul angajat va parcurge o perioadă de trainning organizată de constructor, care va fi repetată cel puţin o dată la doi ani, având in vedere faptul că tehnologia se modifică şi se modernizează continuu.

Potrivit organigramei, noul Serviciu ce ar urma să fie înfiinţat pentru administrarea Parcului de agrement Cornişa va avea un director, cu un salariu net de 3.500 lei, un şef serviciu administraţie, cu un salariu net de 2.800 lei, şef serviciu protecţie şi securitate, care va câştiga 2.800 lei lunar, şi sef birou încasări, care va avea un salariu de 2.300 lei. Pentru celelalte posturi salariile variază între 1.450 şi 1.800 lei.

O altă formă de administrare a PRATS Cornişa este prin intermediul unei Direcţii externalizate, subordonată Consiliului Local, cu personalitate juridică. Această formă de administrare presupune crearea unei structuri care să cuprindă minim 43 persoane angajate, în acest caz cheltuielile cu salariile s-ar ridica la aproape 988 de mii de lei pe an.

Parcul de agrement Cornişa ar urma să se deschidă în vara acestui an, în luna iunie. Organigrama şi statul de funcţii de la Parcul de agrement Cornişa vor fi aprobate prin Hotărâre de Consiliu Local.

Citeste si:

Facebook Comments