VIDEO! Surpriză mare pentru copiii sinistraților

O surpriză nesperată pentru copiii sinistraților de la Coșula! 12 micuți vor pleca mâine într-o tabără, la Sinaia. După ce puhoaiele le-au distrus casele, șase familii cu tot cu copii au ajuns să își ducă traiul în locuințe modulare. Printr-un program de la Guvern, copiii rămași doar cu hăinuțele de pe ei vor pleca într-o vacanță însoțiți de cadre didactice.

Sunt prea mici să înțeleagă tragedia ce s-a abătut asupra lor. Grijile trebuie duse însă pe umeri de adulți iar ei să-și trăiască frumos copilăria. Copii care au rămas fără puținele jucării și fără hăinuțe, trăiesc acum într-o cămăruță mică împreună cu părinții lor. O surpriză mare îi așteaptă însă începând de mâine.

Instituția Prefectului a făcut o centralizare a pagubelor iar un raport a fost înaintat către Guvern pentru a fi alocate despăgubiri. Până acum s-au alocat 5,7 milioane de lei pentru refacerea infrastructurii distrusă de inundații.

În perioada următoare ar urma să ajungă fonduri și pentru construcția a șase locuințe ce au fost complet ruinate de ape. Casele erau construite din chirpici, paie și lut și nu au avut nicio șansă în calea viiturilor.

Citeste si:

Facebook Comments