VIDEO! Sute de apeluri la 112 în minivacanță

Minivacanța prilejuită de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, va rămâne adânc întipărită în memoria unor conducători auto dar și a unor cetățeni certați cu legea. În decurs de aproape o săptămână, polițiștii au intervenit la peste 400 de misiuni, dintre care 300 sesizate prin apeluri 112.

În plus, mai mulți șoferi au rămas pietoni după ce au fost prinși la volan sub efectul băuturilor alcoolice.

În minivacanța de Sfânta Maria, botoșănenii au petrecut iar pe lângă vacanțe și grătare au adăugat și pahare cu alcool. Înainte de a produce adevărate tragedii pe șosea, o parte dintre șoferii turmentați au fost identificați în trafic de oamenii legii .

În urma activităților specifice desfășurate de polițiști au fost aplicate aproximativ 700 de sancțiuni contravenționale. Cele mai multe, 400, au fost pentru nerespectarea prevederilor legislației rutiere iar peste 230 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

S-a acționat cu 18 aparate radar iar ca urmare a neregulilor constatate s-au reținut 45 de permise de conducere. Cuantumul valoric al sancțiunilor aplicate este de aproape 130 000 de lei.

Citeste si:

Facebook Comments