Sute de botoșăneni vor să se facă polițiști

Sute de botoșăneni vor să se facă polițiști

8 aprilie – ultima zi de înscriere

Concurență mare pentru cele 50 de posturi de polițiști scoase la concurs. Până joi seară erau înscriși 423 de candidați. Ultima zi de înscriere a fost vineri. 8 aprilie. Posturile scoase la concurs sunt în specialitatea ordine publică, fiind prevăzute în cadrul posturilor de poliție comunale.

Cei care au dosarele incomplete au termen până pe 15 aprilie să completeze cu toată documentația care este prevăzută metodologia publicată. Informaţiile privind metodologia de înscriere şi desfăşurare a concursului se regăsesc pe paginile web ale Poliţiei Române şi respectiv IPJ Botoşani.

Concursul va avea loc în data de 14 mai şi va consta în evaluarea performanţei fizice, un test grilă şi un interviu pentru departajare, doar în cazul în care sunt candidaţi care au obţinut aceeaşi notă. După încadrarea ca polițiști, acestora nu le pot fi modificate raporturile de serviciu prin delegare, detaşare, mutare şi transfer timp de cel puţin trei ani de la numirea în prima funcţie, cu excepţia situaţiei în care intervine reorganizarea unităţii.

Citeste si:

Facebook Comments