Sute de copăcei plantați de elevi și profesori

Acțiunea a avut loc pe versantul Pacea

Sute de copăcei plantați de elevi și profesori. Acțiunea a avut loc pe versantul unde se află și Cimitirul Pacea. Acțiunea a fost organizată de Primăria Municipiului Botoșani, Inspectoratul Școlar Județean și Direcția Silvică. În jur de 500 de elevi au venit pe versantul Pacea pentru a planta copăcei, mai ales că vremea era perfectă pentru o astfel de acțiune. Fiecare copăcel plantat de copii va purta și un nume ales de aceștia. Încântați de această acțiune, mai ales pentru că lipseau de la ore, mulți elevi au spus că vor mai planta și pe viitor copăcei. Și chiar mai mult, ei au spus că își vor îndemna și prietenii să planteze copăcei fiindcă e bine pentru sănătatea lor.

La acțiune au fost prezenți inspectorul șoclar genral Mihaela Huncă, directorul Direcției Silvice Botoșani, Gheorghe Rusu, și primarul Ovidiu Portariuc

S-a decis să se planteze într-o zi din timpul săptămânii, și nu într-o zi din weekend, pentru că se întârzia foarte mult iar vremea nu permitea acest lucru. Direcţia Silvică a pus la dispoziţie 800 de puieţi de stejar, paltin, frasin, cireş şi molid.

Citeste si:

Facebook Comments