Sute de locuri de muncă pentru șomeri

Sute de locuri de muncă pentru șomeri

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă pune la dispoziția șomerilor 469 de locuri de muncă.

Consiliul Județean Botoșani angajează un șef de serviciu pentru care oferă un salariu de 3230 de lei. Condiția este ca aspirantul să aibă cel puțin doi ani de experiență și studii superioare. Concursul pentru ocuparea acestui post va avea loc pe data de 7 decembrie, iar dosarele se pe un până pe 23 noiembrie.

Și Spitalul Județean ”Mavromati” din Botoșani organizează concursuri pentru ocuparea unor posturi de biolog, medic specialist anatomie patologică sau medic specialist specialitatea pediatrie. Salariile variază între 1670 de lei pentru un biolog debutant, 3655 de lei pentru specialist în anatomie patologică și 6408 lei pentru un medic pediatru. Data limită de depunere a dosarelor este 10 noiembrie. Pentru absolvenții de studii superioare angajatorii pun la dispoziție posturi de ingineri, farmaciști, medici veterinari sau fizicieni.

Și angajatori din alte județe caută forță de muncă la Botoșani. Astfel, o firmă din județul Neamț caută bucătar și lucrători bucătărie, una din Arad este interesată de un controlor de calitate pentru Timișoara, iar o firmă din București caută șoferi de autocamion și șofer automacaragiu.

Oferta locurilor de muncă disponibile din acestă săptămână poate fi consultată și pe site-ul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Citeste si:

Facebook Comments