VIDEO! Tabără de vară la Mănăstirea Balș

Au renunțat la tablete și calculatoare pentru o experiență de neuitat.Mai mulți elevi din Botoșani au plecat vineri într-o tabără organizată la Mănăstirea Balș. Elevii, voluntari ai Cercului Carpates Botoșani, sub coordonarea profesorului Gheorghe Șuliuc, împreună cu elevii de la Palatul Copiilor din Botoșani au ajuns la Mănăstirea Sfânta Treime Balș, unde au ajutat la treburile gospodărești, dar s-au și relaxat și și-au încântat privirea cu piveliști mirifice.

Centrul Ecoturistic Carpates Botoșani, în parteneriat cu Palatul Copiilor Botoșani a organizat o tabără la Mănăstirea Balș, oferindu-le mai multor copii botoșăneni șansa să își petreacă ultima parte din vacanță în locuri binecuvântate cu o frumusețe ieșită din comun.

Au uitat de gadgeturi și tablete și, extrem de încântați, copiii s-au implicat în treburile gospodărești de la mănăstire.Au ajutat la culesul legumelor, fructelor din livada și s-au bucurat de aroma și gustul roadelor proaspăt culese. Fiecare zi este pentru copii o încântare. Pe lângă aceste activități, elevii participă la tot felul de activități deosebite, specifice unei tabere, iar la finalul fiecărei zile se strâng în jurul focului.

Aceștia au plecat pe 31 august, iar pe 9 septembrie se vor întoarce acasă, pentru că de luni vor trebui să meargă la școală, cu bateriile încărcate.

Citeste si:

Facebook Comments