Tabără națională ”ECO-KNOW-LIFE”

Tabără națională ”ECO-KNOW-LIFE”

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Botosani organizeaza in perioada 28.08.-3.09. 2017 Tabara Nationala „ECO-KNOW-LIFE” editia a X-a in parteneriat cu APM Botosani si Clubul Sportiv DAO Botosani .

Tabăra naţională „ECO-KNOW-LIFE”, ce se desfășoară la Centrul de agrement “Codrii de Aramă” Agafton, are ca punct de plecare nevoia de participare a tinerilor iubitori ai naturii şi mediului înconjurător la acţiuni specializate de educaţia non-formală, cu protejarea mediului şi deprinderea tehnicilor de orientare în timp şi spaţiu, cu mijloace naturale şi a tehnicilor de autoapărare, în condiţii civilizate şi de siguranţă. Faptul că centrul de agrement « Codrii de Aramă» se află într-un cadru natural deosebit, face ca activităţile desfaşurate să fie cât mai atractive şi interesante.

Aflată la a X a ediţie, tabăra naţională se desfaşoară pe două module: protejarea mediului înconjurător şi iniţierea în tehnici de autoapărare specifice artelor marţiale, fiecare modul având un progam bine definit pe zile. Pe lângă cele doua module care cuprind activităţi de ecologizare, prepararea compostului şi iniţiere în tehnici de autoapărare, activitatea taberei va consta şi în activităţi recreativ distractive, drumeţii, carnaval, concurs « Miss Tabăra » , foc de tabără .

 100 de elevi cu varste intre 10 si 14 ani selectaţi la nivel naţional pe baza formularului de înscriere şi a jurizării aplicaţiilor trimise participă la acest eveniment.

Organizatorii evenimentului sunt  Ministerul Tineretului şi Sportului și Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Botoşani;

Citeste si:

Facebook Comments