Tablete, imperios necesare în C.J.

Aleșii de la județ s-au întâlnit pentru ultima oară în acest an în ședință ordinară de Consiliu Județean.

Într-un cadru festiv, cu șampanie și pișcoturi, consilierii au dat zor cu ridicatul mâinilor pentru diverse proiecte administrative.

O mare problemă îl apasă pe unul dintre aleșii județului: suntem în era tehnologiei iar consilierul își dorește să aibă pe masa de ședință tablete și nu dosare întregi de hârtii.

Solicitarea sa a stârnit zâmbete în rândul colegilor dar propunerea va fi luată în calcul de șefii de la CJ.

Drumuri județene pline de gropi, sute și sute de case în care apa se scoate încă din fântâni iar toaletele sunt în fundul curții, probleme cotidiene care nu știe nimeni când își vor găsi rezolvare. Nu despre asta s-a discutat astăzi însă astăzi în ședința de Consiliu Județean.

Un ales de la județ se gândește să facă economie la hârtie și solicită șefilor de la Consiliul Județean să achiziționeze pentru cei 33 de consilieri tablete.

Nu este asta singura problemă a lui Sergiu Marian. Consilierul își dorește ca și tabela electronică de vot din sala de ședințe să fie pusă în funcțiune.

Rămâne de văzut daca noua tehnologie nu va da bătăi de cap unor consilieri județeni având în vedere că au atins de mult pragul pensionării.

Citeste si:

Facebook Comments