VIDEO! Talentele sportive de la sate aduc noi medalii Botoșaniului

Copii de la sate sunt o mare speranță a atletismului botoșănean. Pe ulițe se află talent în stare pură iar rezultatele deosebite la nivel național vin să confirme acest lucru.Trei puști de clasa I din Tudora dar și alți copii de gimnaziu din același sat au reușit să aducă medalii prețioase sportului botoșănean la concursuri de anvergură.

La Tudora, în județul Botoșani este o adevărată pepinieră de talente în lumea atletismului. Alina Zaharie, antrenor al Clubului Sportiv Botoșani dar și profesor de sport la Școala Tiberiu Crudu din localitate a descoperit o adevărată mină de aur din punct de vedere sportiv.

În acest an, la campionatul național de marș o echipa de copii de gimnaziu din Tudora, legitimați la Clubul Sportiv Botoșani au reușit să obțină patru medalii, inclusiv o medalie la individual.

Mai mult decât atât, trei micuți de clasa I , tot din Tudora au reușit surpriza campionatului de cros, luând o medalie de argint deși se aflau la prima participare și abia începuseră antrenamentele.

De altfel, antrenorii Clubului Sportiv spun că în mediul rural găsesc cele mai multe talente în lumea sportului. Copii serioși și cu calități fizice deosebite care an de an aduc Botoșaniului și României medalii foarte importante.

 

Citeste si:

Facebook Comments