Tânăr de 18 ani, cercetat pentru mai multe tâlharii. Ar fi încercat sa violeze o bătrână de 82 ani

Tânăr de 18 ani, cercetat pentru mai multe tâlharii. Ar fi încercat sa violeze o bătrână de 82 ani

Un tânăr de 18 ani din comuna Răuseni, a fost arestat preventiv, fiind principalul suspect bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de tentativă la tâlhărie calificată, tentativă la viol şi furt calificat.

În noaptea de 24 spre 25 ianuarie , a pătruns fără drept în locuinţa unei femei de 82 de ani din satul Stolniceni, comuna Răuseni şi, prin întrebuinţarea de acte de violenţă, a încercat să sustragă bani şi să întreţină raporturi sexuale cu octogenara.

Totodată, în aceeaşi noapte, tânărul a pătruns într-o locuinţă de pe raza satului Pogorăşti, comuna Răuseni, de unde a sustras suma de 200 de lei şi produse alimentare, bunuri recuperate în totalitate.

Faţă de acesta, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, iar instanța de judecată a emis pe numele tânărului un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă la tâlhărie calificată, tentativă la viol şi furt calificat.

Citeste si:

Facebook Comments