Tânăr din Cluj prins în timp ce conducea cu o viteză amețitoare pe un drum din comuna Vârfu Câmpului

Tânăr din Cluj prins în timp ce conducea cu o viteză amețitoare pe un drum din comuna Vârfu Câmpului

 

Viteza excesivă generează accidente cu urmări din cele mai grave! Trei tineri au rămas pietoni pentru trei luni de zile și s-au ales cu aemndă pentru că au călcat mult prea tare pedala de accelerațaie.

Pe 22 septembrie, poliţiştii rutieri au depistat pe raza localităţii Iezer, comuna Hilişeu-Horia, un tânăr de 23 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 104 km/h pe un sector de drum limitat la 50 km/h.

Cu o viteză de 114 km/h, a fost depistat conducând un autoturism la data de 23.09.2017, un alt tânăr de 26 de ani, din judeţul Cluj, viteză înregistrată de aparatul radar pe drumul naţional DN 29 C, pe raza localităţii Vîrfu Câmpului, pe un sector de drum limitat la 50 km/h.

Duminică, 24 septembrie, un conducător auto de 26 de ani, a fost depistat pe drumul naţional DN 29 B, în afara localităţii Văculeşti, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 141 km/h pe un sector de drum limitat la 90 km/h.

Cei trei conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei fiecare şi ca măsură complementară, le-a fost reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru o perioadă de 90 de zile.

 

Citeste si:

Facebook Comments