Tânăr încarcerat după un accident rutier

Un alt accident grav de circulație sâmbătă seara în centrul municipiului Botoșani.

Un tânăr de 30 de ani a ajuns la spital în urma unui eveniment rutier petrecut în fața Mall-ului, în intersecția dintre Calea Națională și strada Grivița. Un autoturism marca BMW, condus de un tânăr de 30 de ani, care circula dinspre strada Grivița spre Calea Națională, a intrat în intersecție și fără să se asigure a virat la stanga. Autoturismul a fost izbit de un opel care circula regulamentar pe Calea Națională. În urma impactului puternic conducătorul auto de pe BMW a rămas încarcerat. Pentru a fi scos din mașină medicii sosiți pentru a acorda primele îngrijiri au solicitat ajutorul pompierilor.

accident

Un alt eveniment rutier s-a petrecut duminică seară în intersecția de la IBA, strada Petru Rareș cu Bulevardul Mihai Eminescu. Două persoane, soț și soție au ajuns la Spital, după ce mașina în care se aflau a fost izbită puternic de un autoturism Audi, condus de o tânără care nu s-a oprit la semnul STOP. În urma impactului violent ambele mașini au fost puternic avariate.

Cu dosar penal s- a ales și un tânăr de 23 de ani din orașul Flămânzi. Acesta deși se afla în arest la domiciliu a produs un accident rutier pe raza localității Copălău. MAi mult decât atât, tânărul nu poseda nici măcar permis de conducere. Evenimentul rutier s-a produs pe 31 ianuarie la ora 1.30, când tânărul de 23 de ani, pe fondul neatenției și a lipsei de experiență, a intrat în coleziune cu un autoturism condus regulamentar de un tânăr de 20 de ani din localitatea Copălău. Ambele autoturisme au fost avariate ușor. Pentru că bărbatul care a dispus accidentul se afla în arest la domiciliu, oamenii legii vor dispune revocarea măsurii. Acum el mai este cercetat și pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumuri publice fără a deține permis.

Citeste si:

Facebook Comments