Tânăr încarcerat după un impact violent

Patru mașini au fost avariate

Un tânăr a fost grav rănit și patru mașini au fost făcute praf. Acestea sunt consecințele unui grav accident rutier ce a avut loc, luni seară, pe strada Împărat Traian. Un autoturism Dacia Logan, care a făcut o manevră imprudentă, încercând să întoarcă pe o trecere de pietoni, în apropiere de intersecția cu strada Octav Onicescu, a fost lovită în plin de un alt autovehicul, Alfa Romeo, care circula pe strada Împărat Traian dinspre Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență. Impactul a fost deosebit de puternic. Autoturismul Dacia fiind proiectat în alte două mașini parcate în zone. șoferul care se afla la volan, un tânăr de 26 de ani, a ajuns pe bancheta din spate a autoturismului. Speriați, martorii au încercat să îl ajute pe cel rănit, însă nu au reușit să îl scoată din mașina făcută praf și au solicitat ajutorul pompierior.

Șoferul de pe Alfa Romeo, un bărbat de 30 de ani, care circula pe strada Împărat Traian susține că nu a văzut din timp mașina care a întors pe trecere de pietoni și nu a mai apucat să evite impactul.

Accidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere amplasată în zonă. Pe imagini se vede cum autoturismul Logan staționează în apropierea unei treceri de pietoni pentru câteva minute. La un moment dat semnalizează pentru a vira la stânga și întoarce. Nu reușește să intre pe partea cealaltă e mers, că este izbit în plin de autoturismul Alfa Romeo.

În imagini se vede cum evenimentul rutier se întâmplă la câțiva centrimetri de un alt tânăr care se afla pe strada și vorbea cu o persoană aflată într-o mașină parcată. În urma impactului, Loganul a fost proiectat în alte două autovehicule parcate pe strada Împărat Traian. Grav rănit a fost tânărul de 26 de ani, de pe Logan, care a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe.

Polițiștii au deschis o anchetăti efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ambii conducători auto au fost testati alcooltest, rezultatele fiind negative.

 

Citeste si:

Facebook Comments