Tânăr lovit cu o rangă pentru că juca fotbal!

Tânăr lovit cu o rangă pentru că juca fotbal!

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a solicitat intervenția jandarmilor botoșăneni, după ce în seara zilei de luni, 25 iulie, în timp ce juca fotbal împreună cu câțiva prieteni pe strada Gheorghe Filipescu, din municipiul Botoșani, a fost lovit de către un bărbat care locuiește la un bloc din apropiere.

Nemulțumit de faptul că nu se poate odihni din cauza gălăgiei făcute de tineri, bărbatul de 50 de ani a ieșit din bloc și le-a cerut acestora să părăsească zona, iar în urma discuției în contradictoriu avute, l-a lovit pe unul dintre ei peste antebrațul mâinii stângi cu o rangă pe care o avea asupra sa.

În urma verificărilor efectuate de jandarmi, agresorul și-a recunoscut fapta, dar a motivat că, nemaiputându-se odihni din cauza zgomotului, l-a lovit pe unul dintre cei care jucau fotbal în încercarea de a-i determina să plece.

Tânărul a depus plângere împotriva celui care l-a lovit, acestuia fiindu-i întocmite de către jandarmi actele de sesizare ale organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “lovire sau alte violențe”.

Pentru continuarea articolului click aici!

 

Sursa: stiri.botosani.ro

Citeste si:

Facebook Comments