Tânărul dispărut în Anglia a fost găsit mort

Constantin Macsim avea 25 de ani

Deznodământ trist în cazul tânărului de 25 de ani dispărut în urmă cu aproape trei săptămâni în Anglia. Familia lui Constantin Macsim a anunțat cunoscuții și prietenii că tânărul a fost găsit mort într-o pădure din Tamworth. Coco, așa cum îl știa toată lumea, a fost căutat cu disperare de familie și de prieteni. Zile întregi apropiații au căutat informații care să îi ajute să își găsească prietenul. 8 martie a fost ultima zi în care Coco a fost văzut de colegul de apartament și ultima zi în care el a vorbit cu familia sa din țară. Din păcate pentru toți cei care l-au cunoscut pe Coco veștile au fost cele mai negre. Familia sa a aflat că tânărul este mort. Sora sa și-a anunțat prietenii print-un mesaj postat pe Facebook.

”Din pacate ceea ce era pana acum un vis urat a devenit realitate. Coco, Costel, Costelus fratele nostru si prietenul vostru nu mai e, insa va ramane vesnic viu in gandurile si amintirile noastre. Multumim tuturor pentru ajutor si sprijin, pentru gandurile bune, pentru discretie si pentru ca ati fost alaturi de noi in tot acest timp. Calatorie linistita dragul meu fratior ”

Pe pagina de socializare a tânărului, zeci de prieteni au postat mesaje emoționate. Nu vor să creadă și nu pot înțelege de ce Constantin nu mai este. Nu vor să vorbească despre el la trecut. Amintirile sunt tot ce le-a mai rămas de la Coco.

”M-am tot gandit daca are vreun sens sa scriu ceva aici, dar iata ca totusi o fac. Imi pare rau ca nu mai este printre noi si sper ca in felul asta si-a gasit pacea si iubirea despre care tot vorbeam ca se gaseste in Univers. Mi-am adus aminte de poza asta… de data asta a facut un drum similar ce nu se mai opreste in varful muntelui.”, a scris unul dintre prietenii săi.

”Adio, dragul meu. Imi amintesc cum “te-am ales” si am spus tuturor la munca ca eu cu tine vreau sa lucrez! Si ai ras tare mult cand ti-am povestit asta. Si din prima zi a fost buddy love. Am impartit acelasi cubicle, si imi dadeai coate, asa, razand, ca n-ai loc de mine. Asa cum ai rade citind textul asta tragico-“corporatrist”. Doar ca nu mi-ai fost doar coleg la o corporatie. Am mancat acelasi pranz de multe ori. Am impartit tigari, beri. Ne minunam reciproc cu descoperiri muzicale.”, scrie îndurerată o fostă colegă.

”O mare parte din amintirile mele te au și pe tine și mă va bucura mereu asta, începând cu prima zi de școală, ultima zi de liceu și toate revederile de după. Am împărțit aceeași bancă 12 ani și cumva nu am rămas niciodată fără povești și discuții, mai ales în timpul orelor. Am învățat să cântăm la chitara împreună și mereu am crezut, că la un moment dat tot vom avea trupa noastră. Și încă cred asta, îți las ceva timp să compui solouri. Vei rămâne mereu alături ne noi, cel mai frumos grup de prieteni de liceu ”, sunt cuvintele pline de tristețe ale fostului coleg de școală.

Citeste si:

Facebook Comments