Târâtă cu mașina pentru un pumn de bani

Femeia a ajuns la spital

Prin clipe de coșmar a trecut, ieri după amiază, o femeie de 36 de ani din municipiul Botoșani. Patroană a unui magazin din oraș, femeia a fost tâlhărită, în văzul lumii, de mai multe persoane de etnie romă.

Tânăra, care avea asupra sa o sumă însemnată de bani, a mers la unitatea economică pe care o administrează, în cartierul Donici. Ea povestește că a vrut să intre în magazin, când o individă a deschis portiera mașinii femeii de 36 de ani, și i-a furat portofelul și alte bunuri din autoturism. Soțul ei care se afla în incinta magazinului a văzut că individa a deschis portiera și a luat portofelul și și-a atenționat soția. Hoața s-a urcat imediat într-un alt autoturism, în care se afla la volan un complice. Victima a încercat să își recupereze portofelul, în care se aflau 3000 de lei, însă bărbatul de la volan a vrut să îi ia și ceasul de la mână, în același timp pornind mașina în trombă. Victima a fost astfel târâtă aproape 50 de metri, până când individul de la volan i-a dat drumul și și-a continuat drumul.

De pe patul de spital, femeia rememorează cu groază clipele de coșmar prin care a trecut.

Victima spune că nu îi cunoaște pe autori și că nu își dă seama dacă a fost urmărită sau nu.

Femeia s-a ales cu mai multe răni pe mâini și pe picioare și a fost transportată de un echipaj SMURD, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județan Mavromati, unde a primit îngrijiri medicale.

Imediat după producerea evenimentului, victimele au solicitat și ajutorul polițiștilor care au plecat în căutarea autorilor. După câteva ore, ei au descoperit autoturismul cu care hoții au plecat, pitită lângă niște copaci din cartierul ANL Cișmea, fără numere de înmatriculare. Individa bănuită de comiterea furtului a fost identificată ieri de polițiști. Este vorba de o tânără de 25 de ani din municipiul Botoșani. Totodată, oamenii legii l-au identificat și pe conducătorul auto.

Acum ei trebuie să răspundă întrebărilor oamenilor legii și să plătească pentru faptă comisă. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de furt în formă simplă.

Citeste si:

Facebook Comments