Târg de jucării, expoziţii, poveşti, cântece şi desene animate, de 1 Iunie la Biblioteca “Mihai Eminescu”

Târg de jucării, expoziţii, poveşti, cântece şi desene animate, de 1 Iunie la Biblioteca “Mihai Eminescu”

1 iunie – Ziua Internaţională a Copilului, este ziua în care revenim cu toţii la momentele tandre şi plăcute ale copilăriei inocente, alături de generaţia în creştere. Cu acest prilej, Filiala nr. 1 Primăverii a Bibliotecii Judeţene “Mihai Eminescu” Botoşani a pregatit o suită de manifestări dedicate micuţilor de lângă noi.

Se evidenţiază târgul de jucării, o activitate intrată deja în tradiţia fialialei. Copiii de la Şcoala Gimnazială nr. 13 Botoşani îşi vor expune jucariile preferate, vor face schimb între ei, vor vinde jucării, învâţând să negocieze preţul, pentru a intra in posesia unei “piese” noi, mai interesante. Prinţese elegante, sau dimpotriva, roboţi ce se transforma în advăraţi bolizi de curse, îşi vor găsi noi posesori în cadrul târgiului.

Afis O zi din toate e a mea F1

Târgul de jucării este doar o parte a activităţii “O zi din toate e a mea”, organizată de Filiala nr. 1 a Bibliotecii, pe data de 1 iunie, incepând cu ora 14:00. Dupa ce toate tranzacţiile vor fi “parafate”, copiii şi invitaţii, cadre didactice şi părinţi, vor fi invitaţi să vizioneze o expoziţie de carte specifice vârstei, dar şi filme de desene animate. În final, se va da frâu liber imaginaţiei, într-o intrecere a celor mai frumoase desene pe asfalt.

Nu este singura acţiune propusă de Filiala Primăverii, în data de 1 iunie. De la ora 10:00, micuţii de la Grupa Mare “Albinuţele” a Grădiniţei nr. 15 Botoşani, coord. prof. Condurache Dorina şi Alecu Dorica, vor participa la “Lumea copilăriei – poveştile copilăriei”, manifestare ce va cupriunde concursul judeaţean de lucrari plastice “Copilărie-Joc-Culoare” şi videoproiecţia “Andersen – Povestitorul”. De asemenea, în perioada 1-10 iunie 2016, filiala va fi gazda expoziţiei “Culorile copilăriei”, dedicate Zilei Internaţionale a Copilului. Partener şi coordonator al activităţii este prof. Alina Gavril , Şcoala Gimnazială nr. 13 Botoşani.

Citeste si:

Facebook Comments