VIDEO! Târg de nunti la Botoșani

Urmează să vă căsătoriți și nu ați apucat să vă cumpărați verighetele, costumul sau rochia de mireasă ? Nu vă îngrijorați, weekendul acesta aveți ocazia să vă găsiți tot ce vă doriți la Târgul de nunți deschis la centrul comercial din municipiul Botoșani.

Reprezentanții celor mai prestigioase magazine vin cu oferte de nerefuzat.

Chiar dacă mai aveți câteva luni până la marele eveniment,nu trebuie să intrați în panică. La Târgul de Nunți veți găsi costume de mire pornind de la 320 de lei până la 1000 de lei şi rochii de mireasă pentru toate gusturile.

Printre favoritele miresicilor, rămân rochiile de prințesa, cu dantelă. Vânzătorii vin cu oferte tentante și pentru toate buzunarele.Fac reduceri de 10 % la achiziționarea oricărui model din stoc și 500 de lei la colecțiile din 2017 până pe 20 martie 2017.

Cu atâtea modele de ales, este greu pentru viitoarele mirese să se decidă.Tot aici veți găsi și verighete din aur galben sau alb, dar și invitații de nuntă. Preturile acestora pornesc de la 1 leu.

După nuntă urmează însă luna de miere. Domnii s-au gândit deja pe ce meleaguri își vor duce viitoarele soții, iar agențiile de turism le oferă din plin pachete în Turcia, Grecia, insula Santorini sau chiar în Insulele Maldive. Cele mai căutate destinații rămân însă cele din Grecia.

Târgul de nunți va fi deschis și sâmbătă și duminică între orele 10 și 22.

Citeste si:

Facebook Comments