Tarife pentru accesul la Parcul de la Cornișa

Botoșănenii pot să-și facă și abonamente

S-au stabilit tarifele pentru accesul la Parcul de agrement Cornișa! Municipalitatea botoșăneană a lansat spre dezbatere publică regulamentul de organizare și funcționare a Parcului de agrement Cornișa precum și tarifele ce vor fi percepute pentru accesul la obiectivele din incinta zonei de agrement. Proiectul va fi supus dezbaterii publice pentru o perioadă de 45 de zile, după care va fi adoptată o Hotărâre de Consiliu Local în acest sens.

Tariful propus pentru accesul la piscina interioară, de marți până vineri, este de 15 lei/persoană, iar 5 lei pentru închirierea prosopului. Tariful pentru zilele de sâmbătă și duminică pentru acces la pisicină este de 30 de lei. Cei interesați vor avea posibilitatea să își facă și abonamente.

Copiii vor beneficia de o reducere de 50%. Doritorii vor putea face și cursuri de înot, pentru inițiere tariful fiind de 25 lei/persoană/oră și de perfecționare va fi de 20 lei/persoană/oră. Accesul la patinoar va fi de de 10 lei/persoană, timpul fiind nelimitat, iar închirierea patinelor va costa 8 lei.

Citeste si:

Facebook Comments