VIDEO! Taximetriștii se pregătesc de revoltă

Șoferii de taxi s-au supărat rău pe consilierii locali care au refuzat să le aprobe solicitarea de majorare a tarifelor. Reprezentantul Camerei Taximetriștilor a depus la Primărie o cerere de creștere a tarifului maximal de la 2 la 2,5 lei /km dar a fost respinsă.

Un grup de șoferi au venit ieri în audiență la primar pentru a-i solicita să revină din nou în Consiliu Local cu proiectul.

Au un comportament nepotrivit, o ținută inadecvată iar starea mașinilor lasă de dorit. Acestea au fost motivele pentru care aleșii locali au respins proiectul de majorare a tarifelor pentru firmele de taxi. Consilierii nu au generalizat însă și au făcut referire doar la unii conducători auto. Dezamăgiți de decizia consilierilor, taximetriștii au venit să se plângă primarului.

Cât despre criticile aduse de consilierii locali, liderul lor este sceptic. Primarul le-a ascultat punctul de vedere dar decizia stă în mâinile consilierilor locali.

Ultima modificare la tarifele de taxi s-a făcut în anul 2008. Dacă aleșii locali vor respinge propunerea de majorare, taximetriștii amenință cu proteste.

Citeste si:

Facebook Comments