„Te rog spune-mi o poveste”

„Te rog spune-mi o poveste”

Luna iunie debutează cu cea mai minunată zi – ZIUA COPILULUI.

Micuţii şcolari din clasa pregătitoare Step by Step ,,Fluturaşii,, de la Liceul Pedagogic ,,Nicolae Iorga,, şi copiii din clasele I-a şi a IV-a de la Şcoala Profesională ,,Sf. Apostol Andrei,, Smârdan se vor bucura împreună de acest eveniment deosebit şi vor sărbători pe 2 iunie.

,,Te rog, spune-mi o poveste!,, – activitate organizată la Biblioteca Judeţeană ,, Mihai Eminescu,, Botoşani – face parte din programul zilei deoarece pentru fiecare copil cartea trebuie să fie un prieten deosebit. Cu acest prilej oaspeţii de la Smârdan vor cunoaşte Biblioteca Judeţeană „Mihai Eminescu” Botoşani . Pentru că vine vacanţa, coordonatorii activităţii le propun copiilor, printr-o prezentare atractivă, o carte frumoasă pentru lectură – ,,Unde fugim de – acasă?,, de Marin Sorescu.

Apoi elevii vor lucra pe grupe şi vor crea mici povestioare după imagini. Locaţia activităţii este propice pentru creaţie literară . În ,,împărăţia cărţilor,, cuvintele sunt mai frumoase şi parcă se aranjează mai uşor într-o povestioară.

Activitatea se va încheia cu prezentarea creaţiilor copiilor.

Citeste si:

Facebook Comments