Televiziunea Somax TV , vizitată de elevii Liceului ”Alexandru cel Bun”

Tinerii au fost încântați de cea au văzut

De o experiență inedită au avut parte astăzi, elevii unei clase de la Liceul ”Alexandru cel Bun” din Botoșani. Pentru prima dată, ei au avut prilejul de a vizita un studio de televiziune. Liceenii au aflat cum o informație ajunge știre, cum se obține informația ce urmează a fi transformată în știre, cum se redactează și mai ales cum ajunge ea pe micile ecrane de acasă.

Ei s-au arătat încântați de experiența trăită astăzi, și unii chiar s-au gândit și ce fel de emisiuni și-ar dori să realizeze. Însă mai întâi au vrut să vadă cum este să te afli în postura unui realizator TV, în fața camerelor de filmat. Același lucru s-a întâmplat și în urmă cu două zile , când alți elevi de la Liceul ”Alexandru cel Bun” au vizitat Studiourile SOMAX TV:

Pentru toți elevii din județul Botoșani această săptămână a fost una cu totul și cu totul specială. Unii au învățat să facă prăjituri, alții au vizitat muzee, alții cele mai importante instituții ale județului, iar unii au ținut ca în această perioadă, înainte de Sfintele Sărbători Pascale, să le facă câte o surpriză semenilor lor, care au nevoie de ajutor.

Săptămâna ”Școala Altfel” se încheie mâine, 22 aprilie. După această săptămână, școlarii vor intra într-o binemeritată vacanță, până miercuri, 4 mai.

Citeste si:

Facebook Comments