Tentativă de jaf în mijlocul orașului

Tentativă de jaf în mijlocul orașului

Tentativă de jaf eșuată, în Centrul Orașului.Patroana unei case de amanet a fost atacată în plină zi, de doi indivizi, care au vrut să îi fure o geantă, în care femeia avea o sumă de bani. Se pare că atacatorii au acționat premeditat, iar acum oamenii legii sunt pe urmele acestora.

Tentativa de jaf a fost una desprinsă parcă dintr-un film de acțiune. Femeia a ieșit cu o geantă în mână, pe ușa din spate a casei de amanet. Se pare că atacatorii au acționat premeditat și cel mai probabil, fie au urmărit-o fie aveau informații că femeia avea în geantă o sumă mare de bani.

Ea a pus geanta pe bancheta din spate a mașinii, iar atacatorii au încercat să o fure. Nu au reușit, iar patroana casei de amanet a sunat la 112. În scurt timp la fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție. Scene cu cei doi infractori au fost surprinse de o camere de supraveghere instalată pe imobilul în care funcționează casa de amanet.

Pe imagini se vede cum indivizii, trec de mai multe ori prin zonă, pe un motoscuter, iar ultima oară merg cu viteză. Pe baza descrierilor martorilor dar și a imaginilor de pe camera de supraveghere, oamenii legii încearcă să îi identifice pe autori.

Citeste si:

Facebook Comments