Teren de sport construit de gospodari

Bucuria copiilor din Orășeni Deal

Elevii şi tinerii din Orăşeni se vor putea bucura de un spaţiu doar al lor. Petrică Ispas, instructor de karate a beneficiat de sprijinul oamnilor gospodari din sat dar şi al primăriei și astfel a reușit să demareze lucrările la terenul de sport din curtea şcolii. Se doreşte ca acesta să fie dotat cu echipamente speciale pentru orice tip de sport.

Terenul este dedicat copiilor care învaţă la această şcoală dar şi copiilor care vin la clubul sportiv de karate Gifu din Orăşeni.

Însă şi tinerii din localitate care nu au unde să îşi desfăşoare activităţile fizice vor putea veni de câte ori vor dori pe acest teren. Lucrările au început deja de luni.

Multi dintre oamenii care lucrează la amenajarea şi construcţia acestui teren o fac din bunăvointă, aceştia nefiind plătiţi. Tot ce îţi doresc este ca elevii să beneficieze de tot confortul şi să primească o educaţie cât mai bună.Acesta este şi cazul lui Liviu.Pentru el iubirea faţă de copii şi de sport l-a făcut să fie voluntar la construirea terenului.

Construcţia terenului nu are un termen limită. Cu toate acestea toţi îşi doresc şi speră ca în maxim o lună să fie gata.

Citeste si:

Facebook Comments