VIDEO! Terenuri folosite abuziv la Stațiunea de Cercetare Popăuți

Focar de infecție și abuzuri la Stațiunea de Cercetare Popăuți. Cel puțin asta reclamă Ionică Nechifor, directorul instituției. Acesta spune că foști angajați ai Stațiunii de Cercetare ar folosi abuziv terenurile instituției și au construit pe suprafețele ocupate ilegal, cotețe insalubre transformate în focare de infecție și gropi de gunoi.

Ionică Nechifor, directorul Stațiunii de Cercetare Popăuți, una dintre cele mai reprezentative instituții de profil din țară, are probleme cu foștii angajați. Aceștia din urmă au ocupat abuziv o bună parte din terenurile stațiunii și au construit cotețe si incinte improvizate în care condiţiile de igienă lipsesc cu desăvârșire.

Directorul stațiunii se plânge că toate aceste amenajări sunt inestetice, dar mai ales insalubre, transformându-se în focare de infecție.

Ionică Nechifor spune că a încercat să se înțeleagă cu proprietarii respectivelor amenajări dar fără niciun rezultat. În acest condiții, directorul Stațiunii de Cercetare spune că va angaja o firmă care să dezafecteze toate cotețele și să curețe zona infestată, mai ales că în apropiere se află loturi experimentale care urmează să fie extinse.

Citeste si:

Facebook Comments