Țigări de contrabandă transportate în portiere

Un bărbat de 44 de ani din județul Botoșani s-a ales cu o amendă de 5000 de lei, după ce a încercat ieri la amiază să introducă în țară peste 8000 de țigarete de contrabandă.

În încercarea de a trece frontiera, bărbatul a ascuns marfa în bara din spate și în portierele unui autoturism marca Seat. Totul s-a întâmplat ieri, în jurul orei 14.00, când acesta s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară.

Pentru valorificarea unor informaţii, poliţiştii de frontieră au înaintat lucrătorilor vamali adresă de control amănunţit asupra mijlocului de transport, în urma căruia echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit ascunsă în bara din spate şi în portierele autoturismului, cantitatea de 8.160 ţigarete marca Ritm, cu timbru de acciză R. Moldova.

În urma acestor verificări bărbatul a rămas și fără țigările în valoare de 5.590 de lei și, în plus, s-a ales cu o amendă de 5000 de lei.

Citeste si:

Facebook Comments