Tinere batjocorite de propriul tată cu știrea mamei!

Tinere batjocorite de propriul tată cu știrea mamei!

Agresorul a fost reținut

Caz șocant în satul Drislea din comuna Trușești! Două adolescente au fost nevoite să suporte agresiunile propriului tată, care își satisfăcea poftele trupește folosindu-se de ele. Și mai grav este că, se pare, mama acestora știa însă nu a făcut nimic pentru a-și salva copilele din calvarul pe care îl trăiau. Cele două fete , se pare, erau silite de tatăl lor de multă vreme, însă de frică nu au îndrăznit să vorbească. Adolescentele afirmă ca acesta le-ar fi amenințat dacă spun ceva. Mai mult, una dintre copile, care a împlinit de curând 18 ani, povestește că i-ar fi spus mamei sale, însă aceasta nu le-a crezut. Tânăra afirmă că așa zisul tată a profitat de amândouă fiice ale sale.

Copila mai spune că într-un final și-a lat inima în dinți și a alertat autoritățile locale, și le-a povestit oamenilor legii despre coșmarul prin care trec.

Revoltată, mama fetelor le-a luat pe ele la întrebări, folosind un limbaj de-a dreptul șocant.

Femeia spune că baga mâna în foc pentru bărbatul său pe care îl consideră nevinovat.

Cazul fetelor abuzate sexual de propriul tată a ajuns și în atenția specialiștilor de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Consumatorilor, care au demnarat o anchetă și le oferă sprijin și consiliere psihologică fetelor agresate.

O anchetă a fost deschisă și de oamenii legii. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 29 de zile.

Citeste si:

Facebook Comments