Tinereţe spulberată într-o clipă

Botoșănean mort în Italia. Un tânăr de 21 de ani, și-a pierdut viața, duminică seara în urma unui cumplit accident rutier.

Alexandru Tatarciuc se afla în maşină cu alţi 2 prieteni iar la ieşirea din localitatea Blera, VWul Passat în care călătoreau s-a izbit puternic într-un stâlp de iluminat. La faţa locului au ajuns echipajele medicale care au avut nevoie de o echipă de descarcerare pentru a le putea salva viețile.

Intervenţia pompierilor a durat aproximativ 2 ore, în cele din urmă reuşind să îi scoată pe tineri dintre fiarele contorsionate. Din păcate pentru tânărul Alexandru medicii nu au mai avut ce face, impactul fiindu-i fatal. Ceilalţi 2 amici ai săi au fost transportaţi în stare critică la spital.

În urma aflării acestei cumplite veşti, pe pagina de socializare a tânărului decedat au apărut numeroase mesaje de condoleanţe.

“Ai lăsat în urmă o suferință prea mare,noi prietenii simțim că ni se rupe sufletul de durere,dar sufletul părinților tăi …Nu se poate exprima în cuvinte,ceea ce simțim . Ai fost un înger, acum ce poți să mai fii acolo ,sus ? În ce persoane să te căutam? Tu esti de neînlocuit. Oricine se uita în ochii tăi, putea să simtă cât de mare îți este sufletul. Cine ne mai oferă un zâmbet, din inimă. Un zâmbet, cald..ce conta pentru tine ,cum te simțeai..lăsai problemele tale . Si te concentrai asupra celorlalți. Cum să umplem golul? Chiar dacă unele persoane încercă, sa facă nu reusesc. Pentru că în momentul când inchidem telefonul..doar tu apari..încă credem că e un vis..Nu vrem nici nu putem să credem că e adevărat, nu ne lasă sufletul ! Urlă sufletul în noi de durere,încercăm să ne dăm sfaturi reciproc . Dar după ne oprim,pentru că suntem socati, de unde sfaturi, de unde putere . Vestea asta,ne’a lăsat fără nimic. Nici lacrimi, nu mai sunt ! Nu pot să zic Dumnezeu să te ierte,pentru că nu are de ce ! Rămas bun,suflet curat !”, a scris unul dintre pretenii săi.

“Cred că nimeni nu are cuvinte ca să exprime toată durerea şi golul care ni l-ai lăsat în suflete! Ai grija de noi de acolo sus! Noi de aici ne vom aminti de tine, aşa cum ai fost mereu, cu zâmbetul pe faţă indiferent de orice! Dumnezeu să te ierte! Alex”, spune un altul.

Citeste si:

Facebook Comments