VIDEO! ”Titanic Vals”, în premieră la Botoșani

Veacurile au trecut, dar oamenii au rămas la fel. Cu aceleași metehne, bucurii și drame. Acesta este, de altfel, și mesajul premierei care va deschide, sâmbătă un nou sezon teatral la Botoșani. Este vorba despre spectacolul ”Titanic Vals” prezentat în premieră la Botoșani și în care drama ajunge să facă casă bună cu umorul savuros.

Sâmbătă, 30 septembrie, Teatrul ”Mihai Eminescu„ deschide porțile unei noi stagiuni cu o premieră. Este vorba despre ”Titanic Vals” în regia lui Dan Tudor, un spectacol în care umorul și drama reușesc să se îmbie într-un mod armonios.

Totodată, deși acțiunea are loc în perioada interbelică reflectând moravurilor vremii, spectacolul vine să arate că de fapt lumea nu s-a schimbat prea mult.

Spectacolul conține și un moment inedit. Regizorul spectacolului va și actor. Dan Tudor, o va juca pe Chiriachița, soacra personajului principal, nea Spirache.

Premiera ”Titanic Vals” va deschide și un eveniment tradițional al culturii botoșănene și anume ”Zilele Teatrului”.

Spectacolul ”Titanic Vals”va fi prezentat sâmbătă și duminică de la ora 19.00 la Casa Tineretului din municipiul Botoșani. Din distribuție fac parte Ceza Amitroaei, Dan Tudor,Crenola Muncaciu,Petronela Chiribuță,Silvia Răileanu, Petruț Butuman,Dragoș Radu, Răzvan Amitroaei, Bogdan Horga,Bogdan Muncaniu, Florin Aionițoaei,Traian Andrii.

Citeste si:

Facebook Comments