VIDEO! Tot românul vrea permis

Infractorii și condamnații penal, au un instructor auto preferat. Mulți botoșăneni care au avut probleme cu legea și vor să obțină carnet de conducere, apelează la același instructor auto. O spune chiar șeful de la Serviciul Permise.

O altă categorie de botoșăneni care le dau de furcă angajaților de la Permise, sunt cei certați cu bunul simț. Fără jenă, aceștia își aruncă resturile din buzunare, chiștoacele și alte obiecte ce nu le mai folosesc, chiar în incinta Serviciului Permise.

Angajații de la Serviciul Permise muncesc deseori sub teroare. Nervoși că trebuie să aștepte la rând, mulți dintre botoșănenii care vor să obțină permisul de conducere dau dovadă că nu au cei 7 ani de acasă.

Într-un acces de sinceritate, șeful de la Permise a dezvăluit și faptul că unul dintre instructorii auto din Botoșani are o categorie specială de elevi.

Iar indivizii speciali nu se termină aici. Mai există și o a treia categorie de botoșăneni care își doresc cu ardoare să obțină permisul de conducere deși nu par a avea abilități în acest sens.

Citeste si:

Facebook Comments