VIDEO! Trafic cu dureri de cap pe drumul Botoșani-Suceava

Nervii șoferilor au fost puși iarăși la incercare încă de dimineață,  pe drumul European 58 care duce spre Suceava.Traficul s-a desfășurat  cu dificultate  din cauza unor lucrări efectuate în zona Hudum. Pe o porțiune de drum s-a circulat pe un singur sens, formându-se coloane de mașini de zeci de metri, spre disperarea șoferilor care au fost nevoiți să aștepte minute bune.

În minivacanţa de 1 mai, când traficul dinspre și înspre județul Suceava este foarte aglomerat, câțiva muncitori turnau astăzi dimineață smoală pe o porțiune mică de drum pe podul de la Hudum. Suficient însă cât să dea peste cap circulația mașinilor de pe drumul E 58.Conducătorii auto au dat în clocot, şi la propriu şi la figurat cât timp au aşteptat să intre pe unicul sens de mers deschis pe pod.

Pe câțiva metri s-a circulat pe un singur sens, formându-se coloane de mașini și de o parte și de alta.

În tarile civilizate, astfel de lucrări de reparații ale drumului se fac în asa fel încat sa nu încurce participanții la trafic, desfăsurându-se de obicei în timpul nopții, tocmai pentru a evita orele de varf în care traficul e intens.

Citeste si:

Facebook Comments