Traficant de droguri, arestat de poliţişti

Traficant de droguri, arestat de poliţişti

Un tânăr de 20 de ani, care trafica droguri, a fost arestat pentru 30 de zile de poliţişti. La locuinţa acestuia, din oraşul Flămânzi, a fost descoperită o cultură de cannabis în grădină. Oamenii legii au ridicat 3.000 de lei, dar şi 16 grame de cannabis. Drogurile erau vândute de către o minoră.

Pe 29 august, poliţiştii botoşăneni au efectuat o percheziţie domiciliară, în oraşul Flămânzi, la locuinţa unui tânăr de 20 de ani, bănuit de trafic de droguri de risc. În urma cercetărilor a reieşit faptul că acesta ar fi comercializat cannabis în oraşul Flămânzi.

El ar fi fost ajutat să vândă drogurile de către o minoră. Tot pe 29 august, oamenii legii au reuşit să îl prindă pe tânăr, în flagrant delict, în oraşul Flămânzi.

La locuinţa sa au fost descoperite plante de cannabis, aflate la maturitate, pe care le cultiva în grădină. Au fost ridicate 500 de grame de fragmente vegetale verzi, ustensile pentru dozarea drogurilor, cum ar fi grinder şi un cântar electronic, dar şi 16 grame de cannabis. Au mai fost reţinuţi 3.000 de lei.

Citeste si:

Facebook Comments