Traficant prins de polițiști, transferat la Spital

Traficant prins de polițiști, transferat la Spital

Acesta a traversat Prutul înot și a intrat în șoc hipotermic

Un bărbat care a fost prins de polițiștii de frontieră în timp ce transporta ilegal țigări de contrabandă se poate considera norocos. Acesta a fost salvat de oamenii legii, după ce a trecut înot râul Prut și a intrat în șoc hipotermic. Totul s-a întâmplat ieri seară când polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Darabani au observat,un cetățean îmbrăcat în scafandru care înota în râul Prut și avea asupra lui mai multe colete învelite în folie neagră. Oamenii legii s-au apropiat de el iar când au vrut să îl identifice pe bărbatul îmbrăcat în costum negru de neopren acesta a intrat în șoc hipotermic.

Polițiștii au solicitat ajutorul medicilor, iar o ambulanță l-a transportat la spitalul din Dorohoi, unde a primit îngrijiri medicale. După ce l-au lăsat pe mâna medicilor, polițiștii de frontieră botoșăneni au întocmit actele procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei.

Bărbatul de 33 de ani din județul Botoșani avea asupra sa nu mai puțin de 15 colete ce conțineau 7500 de pachete de țigări în valoare de 9000 de lei.

Citeste si:

Facebook Comments