VIDEO! Tragedie la hypermarket

Clipe de groază azi într-un hypermarket din municipiu. După ce a acuzat ameţeli şi dureri puternice în piept, un angajat de la postul de pază al magazinului şi-a pierdut cunoştinţa şi s-a prăbuşit la podea. Cadrele medicale de la salvare au făcut tot ce-au putut dar n-au reuşit să-l readucă la viaţă.

S-a întâmplat în prima parte a dimineţii, când mai mulţi botoşăneni aflaţi la cumpărături au fost martorii unor momente dramatice. Un agent de pază, angajat la o firmă de securitate din Bucureşti ce avea contract cu magazinul s-a prăbuşit brusc la pământ, după ce a anunţat că nu se simte bine.

Speriaţi colegii bărbatului au sunat la 112 iar în ajutorul lui a intervenit şi un medic de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, aflat în timpul liber. În vârstă de 40 de ani, botoşăneanul a fost intubat, medicii au făcut resuscitări însă n-au reuşit să-l readucă la viaţă.

Incidentul va fi cercetat de către angajaţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Botoşani, care urmează să stabilească ce s-a întâmplat.

 

Citeste si:

Facebook Comments