Tragedie la Prăjeni! Un copil de 3 ani a murit, spulberat de o mașină

Tragedie la Prăjeni! Un copil de 3 ani a murit, spulberat de o mașină

Dramă cumplită într-o familie din comuna Prăjeni. Un copil de doar 3 anișori a murit seara trecută după ce a fost spulberat de o mașină.

Un tânăr de 20 de ani, din comuna Prăjeni, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe drumul judeţean DJ 282 B pe raza localităţii de domiciliu, surprinde şi accidentează mortal un minor de 3 ani, care, fiind nesupravegheat, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost deschis un dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, iar la finalizarea acestora se va propune o soluţie procedurală.

Tot ieri, un alt copil de 3 ani a fost grav rănit, după ce a vrut să traverseze strada în fugă și fără să se asigure.

Un bărbat de 34 de ani, din comuna Hilişeu Horia, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe un drum comunal din localitatea Hilişeu Crişan, surprinde şi accidentează o minoră de 3 ani care s-a angajat în traversarea străzii în fugă şi fără să se asigure.

În urma impactului a rezultat rănirea minorei, care a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea luării măsurilor legale.

Citeste si:

Facebook Comments