Tragedie la Săveni! Un om a murit după ce a căzut într-un bazin adânc de nouă metri

Un angajat al societății Nova Apaserv, a murit astăzi în timp ce lucra la curățarea unui bazin de la stația de epurare din oraș. Se pare că bărbatul, în vârstă de 61 de ani, a intrat în bazin, însă a căzut într-un puț, adânc de 9 metri, care era îngust și cu apă.

Un alt coleg, de 58 de ani, care se afla în preajmă a sărit să îl ajute. Însă, din cauza gazelor emanate, bărbatului i s-a făcut rău. Un al treilea bărbat care se afla în preajma a auzit strigătele de ajutor. Nu a stat prea mult pe gânduri și a încercat să îi ajute pe ceilalți doi bărbați să iasă la suprafață. Din păcate, nu a reuși și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a-i scoate din puț.

Misiunea pompierilor chemați de urgență la fața locului s-a dovedit a fi una dramatică. Două echipaje aparținând Gărzii de Intervenție Săveni, cu două autospeciale, dintre care una de prim ajutor, precum și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță din localitate, au sosit de urgență la fața locului. Odată ajunși, pompierii au constat că în bazin se aflau trei persoane, dintre care două erau inconștiente, fiind suplimentate forțele și mijloacele de salvare și prim-ajutor.

Două dintre victime au fost scoase din bazin la câteva minute după sosirea salvatorilor. Este vorba de doi bărbați, unul de 38 de ani, celălalt de 46 de ani. Bărbatul de 46 de ani era inconștient. Acesta și-a revenit după ce cadrele medicale aflate la fața locului i-au acordat primul ajutor calificat. Ulterior, cei doi au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pentru scoaterea celui de-al treilea bărbat, în vârstă de 61 ani, pompierii au intervenit mai bine de o oră. Acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitate, fiind declarat decedat. Misiunea a fost extrem de dificilă din cauza spațiului îngust unde acesta era captiv și existenței gazelor toxice în interiorul bazinului.

Citeste si:

Facebook Comments